Watergewenning en zwemlessen kleuters

Leer zwemmen op een leuke en aangename manier. In kleine groepjes krijg je zwemles. De wekelijkse zwemles duurt 30 minuten. En een reeks bestaat uit 10 lessen. Er is een reeks die start om 19 uur en de andere reeks start om 19u30.

Locatie

Heist Op Den Berg 2222 Dulft Zwembad Itegem

Wij werken in groepjes van maximaal 6 kinderen. Er zijn 5 verschillende niveau's. Ieder groepje krijgt aangepaste oefenen om zo te leren zwemmen. De kleinsten kinderen leren hun angsten voor het water te overwinnen en leren het begin van drijven. De grootsten leren naast schoolslag ook crawl en rugslag. Iedere les duurt 30 minuten. De lessen starten om 19 uur en duren tot 19u30. De andere lessenreeks loopt van 19u30 tot 20 uur. Het zwembad heeft een aangename zwemtemperatuur waardoor kleine kinderen niet onnodig kou krijgen in het water.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
50.00

prijs voor 10 lessen van 30 minuten voor niet-leden; leden van Gezinsbond betalen 35 euro voor een reeks van 10 lessen van 30 minuten

Inschrijven

Inschrijven mogelijk zolang er plaats is - gezien wij in kleine groepen werken, zijn de plaatsen echter beperkt

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Sep 21
Locatie

Lichtaart

Za Okt 05
Locatie

Herenthout