Tweedehandsbeurs - 100 jarig bestaan gezinsbond (feestmaand)

Op onze tweedehandsbeurs kan u via tafelverkoop kinderkleding tot 16 jaar, baby- en kinderuitzet, speelgoed en nog veel meer aankopen. De inkom is gratis voor de kopers. Het dragen van een mondneusmasker is verplicht.

Locatie

Herenthout 2270 Vonckstraat 17 GOC Ter Voncke

Op onze tweedehandsbeurs kan u via tafelverkoop kinderkleding tot 16 jaar, baby- en kinderuitzet, speelgoed en nog veel meer aankopen. De inkom is gratis voor de kopers. Het dragen van een mondneusmasker is verplicht. U dient de geldende coronamaatregelen te volgen.
Verkopers moeten zich op voorhand inschrijven en betalen een inschrijvingsprijs per tafel. Er zal op deze beurs geen apart gedeelte voorzien zijn voor de verkoop van 'grote stukken'; de verkopers moeten al het materiaal aan hun eigen tafel te koop stellen.
Om alles volgens de coronamaatregelen te organiseren is er deze beurs ook geen kinderspeelhoek voorzien. Wij serveren ook geen pannenkoeken of croque monsieurs.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.