Op zoek naar de Paashaas in de Netevallei

Op paasmaandag 13 april richt Natuurpunt in samenwerking met de Gezinsbond afdeling Heist-op-den-Berg-Hallaar, een zoektocht door de Netevallei met als thema "Op zoek naar de Paashaas". Elk jaar trachten wij met enkele leuke verrassingen de kinderen een educatieve zoektocht aan te bieden. Deze wandeling richt zich vooral naar ouders met jonge kinderen en kleuters.

Locatie

Hallaar 2220 Leopoldlei 81 Lokaal Natuurpunt

Op paasmaandag13 april 2020 richt Natuurpunt in samenwerking met de Gezinsbond afdeling Heist-op-den-Berg-Hallaar, een zoektocht in door de Netevallei met als thema: Op zoek naar de Paashaas. Elk jaar trachten wij met enkele leuke verrassingen de kinderen een educatieve zoektocht aan te bieden. Deze wandeling richt zich vooral naar ouders met jonge kinderen en kleuters. Met de paardenkoets vertrekken we naar de beemden en daar volgen wij het spoor van de Paashaas. Stevig schoeisel of laarzen is aan te raden. Aarzel niet en schrijf je in. Vertrek om de 10 minuten vanaf 9.30 uur en laatste vertrek om 10.20 uur.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
4.00

4 euro per kind, leden van de gezinsbond 2 euro per kind

Inschrijven

Inschrijven en info bij Paul Anthonis op 015 24 89 88

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Apr 25
Locatie

Herenthout