Familie Fit Beweegdorp in Herenthout - 100 jarig bestaan Gezinsbond (feestmaand)

Deze namiddag strijkt het Familie Fit beweegdorp neer in Herenthout. Dit dorp is een sportief evenement voor jong en oud. De activiteiten van het Familie Fit beweegdorp zijn gevarieerd en uitdagend, zowel voor de kinderen als de volwassenen. Je kan nieuwe sporten leren kennen, allerhande volksspelen uitproberen en elkaar uitdagen op tal van actieve ‘kermis'activiteiten.

Locatie

Herenthout 2270 Vonckstraat 17 GOC Ter Voncke

Het Familie Fit beweegdorp is een sportief evenement voor jong en oud. De activiteiten van het Familie Fit beweegdorp zijn gevarieerd en uitdagend, zowel voor de kinderen als de volwassenen. Je kan nieuwe sporten leren kennen, zoals slackline en wereldbalspelen, allerhande volksspelen uitproberen en elkaar uitdagen op tal van actieve ‘kermis’activiteiten.
Het beweegdorp bestaat uit zes 'thema-activiteiten':1.Kubb & volksspelen, o.a. hoefijzerwerpen, hamertjesspel, sjoelbakken, mölkky, hinkelspel, ... 2.Klauterparcours voor kleuters, met Wesco-kussens, kruiptunnels en stapstenen 3.New games: wereldbal- en parachutespelen, gigabal (2m), teamskirace en rupsbandlopen 4.Behendigheidsspelen: eendjes vissen, blikken werpen, boogschieten en slackline 5. Reuze gezelschapsspelen: 4 op een rij, twister, jenga en mikado 6. Bal- en netspelen: omnisportcircuit met (reuze)badminton, indiaca, speedminton, voetbal, hockey en croquet.
Er is een verrassing voorzien voor leden van de Gezinsbond afdeling Herenthout

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.